torstai 3. maaliskuuta 2011

Vanhanajan sienisalaatti

8 annosta

5 dl suolattuja metsäsieniä
1 tl rouhittua mustapippuria
1 keskikokoinen sipuli
2 dl kuohukermaa
(suolaa)

1. Liota sieniä kylmässä vedessä 1-2 tuntia, sienien suolaisuudesta riippuen. Painele sienet kuiviksi ja anna vielä valua siivilässä. Hienonna sienet pieniksi paloiksi. Nosta sienet kulhoon ja mausta rouhitulla mustapippurilla.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Vaahdota kerma. Lisää sipulit ja kermavaahto sienien joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Tarkista maku, ja lisää ripaus suolaa tarvittaessa.
3. Anna sienisalaatin maustua ja vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.

-Kotiliesi 30.11.2010-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti