torstai 3. maaliskuuta 2011

Suklaakola

30-40 kpl

100 g tummaa suklaata
1 dl tummaa siirappia
1½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 dl pähkinä- tai mantelirouhetta
(1 tl kanelia)

Rouhi suklaa. Sekoita kattilassa siirapin ja sokereiden kanssa.
Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia.
Sekoita välillä varovasti muutaman kerran.
Nosta kattila liedeltä ja lisää loput aineet. Sekoita hyvin.
Levitä seos leivinpaperin päälle noin puolen sentin paksuiseksi levyksi.
Jäähdytä jääkaapissa tunti tai pari.
Ota levystä karkkeja pienillä muoteilla. Voit leikata paloja myös esimerkiksi taikinapyörällä.
Anna kovettua yön yli.

-Kodin kuvalehti 2.12.2010-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti