perjantai 4. maaliskuuta 2011

Seitankinkku

Kuivat aineet:

4dl vehnägluteenia
0,5dl soijajauhoa
0,5dl oluthiivahiutaleita
3tl suolaa
1/8 tl cayennepippuria
1 tl sitruunapippuria
(1 tl jauhelihamaustetta)
1/2 tl maustepippuria
1/2 tl neilikkaa
3-4 tl paprikajauhetta
1/2 tl jauhettua mustapippuria

Tofumössö:
2,5 - 3 dl vettä
3 rkl soijakastiketta
150 g tofua
1 rkl öljyä
3 rkl seesamöljyä
0,5 dl sinappia
1-3 valkosipulinkynttä


Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Tehosekoita tofu ja 2 dl vettä. Lisää 1 dl vettä ja muut aineet ja sekoita vielä hetki. Yhdistä tofumössö ja kuivat aineet hitaasti vaivaten. Muotoile "kinkku", kääri folioon ja laita uuniin 160 asteeseen 1,5 tunniksi. Kinkun voi syödä heti, mutta on huomattavasti parempaa yön yli levänneenä.

-oikeuttaeläimille.net-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti