Kuivat aineet:
4dl vehnägluteenia
0,5dl soijajauhoa
0,5dl oluthiivahiutaleita
3tl suolaa
1/8 tl cayennepippuria
1 tl sitruunapippuria
(1 tl jauhelihamaustetta)
1/2 tl maustepippuria
1/2 tl neilikkaa
3-4 tl paprikajauhetta
1/2 tl jauhettua mustapippuria
Tofumössö:
2,5 - 3 dl vettä
3 rkl soijakastiketta
150 g tofua
1 rkl öljyä
3 rkl seesamöljyä
0,5 dl sinappia
1-3 valkosipulinkynttä
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Tehosekoita tofu ja 2 dl vettä. Lisää 1 dl vettä ja muut aineet ja sekoita vielä hetki. Yhdistä tofumössö ja kuivat aineet hitaasti vaivaten. Muotoile "kinkku", kääri folioon ja laita uuniin 160 asteeseen 1,5 tunniksi. Kinkun voi syödä heti, mutta on huomattavasti parempaa yön yli levänneenä.
-oikeuttaeläimille.net-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti