torstai 3. maaliskuuta 2011

Punajuurilaatikko

1 kg punajuuria
2 sipulia
1 rkl öljyä
2 dl vettä
2 dl ruokakermaa
mustapippuria myllystä
1 tl inkivääriä
1 tl neilikkaa
150 g sinihomejuustoa

1. Raasta punajuuri karkeaksi raasteeksi. Silppua sipuli. Kuullota sipuli ja punajuuriraaste öljyssä. Lisää joukkoon vesi ja kypsennä viitisentoista minuuttia.
2. Kaada puolet punajuuri-sipuliseoksesta voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle sinihomejuustoa. Täytä vuoka punajuuriseoksella ja peitä pinta sinihomejuustomuruilla. Sekoita mausteet kermaan ja kaada seos vuokaan.
3. Paista 150 asteisessa uunissa noin tunnin ajan.

-Kotiliesi 9.12.2003-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti