keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Piparikierteet

Noin 20 kpl

½ pkt pakastepiparitaikinaa
½ pkt pakastemurotaikinaa

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Laita sulaneet taikinat päällekkäin ja kauli ne ohuemmaksi levyksi.
Kierrä levy rullalle kääretortun tapaan. Leikkaa rullasta noin puolen sentin paksuisia paloja ja nosta ne leivinpaperilla päällystetyille pelleille. Voit halutessasi paistaa ensin yhden koekakun.
Paista uunissa 4-7 minuuttia. Paistoaika riippuu uunista. Piparit palavat helposti, joten niitä kannattaa tarkkailla oaistamisen aikana. Jäähdytä.

Vinkki! Nosta kääritty rulla jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Kylmästä rullasta on helpompi leikata ohuita viipaleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti