keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Pipari-suklaakääretorttu

4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1 dl ohratärkkelystä
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl valmista suklaakastiketta
3 piparkakkua

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi vaahtoon. Kääntele varoen tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa 7-8 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Sekoita tuorejuusto, suklaakastike ja karkeaksi rouhitut piparkakut keskenään. Levitä täyte jäähtyneelle levylle ja kääri tiukalle rullalle. Anna rullan vetäytyä muutaman tunnin kylmässä ennen tarjoamista. Tarjoile lopun suklaakastikkeen kanssa kahvipöydän leivoksina tai makeana jälkiruokana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti