torstai 3. maaliskuuta 2011

Luumusydämet

20 keskikokoista tai 40 pientä

500 g torttutaikinalevyjä

Täyte:

3/4 dl luumusosetta
(1 rkl konjakkia tai mantelilikööriä)
2 dl valmista vaniljarahkaa

Pinnalle:

tomusokeria

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hieman ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Painele sydänmuotilla taikinasta paloja ja nosta leivinpaperoidulle pellille. Paista 225 asteessa 10-14 minuuttia koosta riippuen. Anna jäähtyä. Revi tai leikkaa sydämet kahteen osaan. Mausta luumusose halutessasi esim. konjakilla ja sekoita sose vaniljarahkaan. Täyte on pehmeää, joten täytä sydämet vasta juuri ennen tarjoilua luumurahkalla. Sirottele pinnalle tomusokeria.

-Yhteishyvä 12/04-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti