perjantai 4. maaliskuuta 2011

Imelletty peruna-bataattivuoka

1 kg perunoita
500 g bataattia
1 dl vehnäjauhoja
3-4 dl maitoa
2 tl suolaa
½ dl siirappia
muskottipähkinää

Pinnalle:
voinokareita

1. Keitä hyvin pestyt perunat kuorineen suolaamattomassa vedessä.
2. Kuori ja lohko bataatit. Keitä lohkot vähässä vedessä kypsiksi noin 15 minuuttia.
3. Kuori perunat. Survo perunat ja bataattilohkot. Sekoita vehnäjauhot survokseen ja anna seoksen imeltyä huoneenlämmössä yön yli.
4. Lisää perunasurvokseen mausteet ja maito. Kaada seos voideltuun uunivuokaan (2 vuokaa) ja kypsennä 150 asteisessa uunissa noin 2,5 tuntia.

-Kotiliesi 9.12.2003-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti