keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Glögimaustettu ratatouille

3 eri väristä paprikaa
500 g punakaalia
1 sipuli
1 pieni kesäkurpitsa
1 rkl öljyä
1½ dl glögijuomaa
1 rkl kasvisfondia
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 dl saksanpähkinöitä

Suikaloi paprikat, punakaali ja sipuli ohuiksi viipaleiksi. Halkaise kesäkurpitsa ja poista lusikalla pehmeä sisus. Viipaloi kesäkurpitsa. Kuullota kasviksia öljyssä pannulla hetken aikaa ja lisää sitten glögi sekä kasvisfondi. Anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää tarjolle tuotaessa rouhittuja saksanpähkinöitä.

Vihje! Kasviksia ei kannata kypsentää liian pehmeiksi, jolloin ne menettävät värinsä. Kun kasvis tuntuu rapsakalta hampaissa, se on parhaimmillaan.

-Yhteishyvä 12/03-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti