keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Glögijäätelö

4 annosta

2 dl glögimehutiivistettä
3 munankeltuaista
1 tl perunajauhoja
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%
2 cl mesimarjalikööriä

1. Lisää keltuaiset glögimehun sekaan. Vatkaa mukaan perunajauhot.
2. Kuumenna miedolla lämmöllä, koko ajan vispaten, kunnes kattilassa on paksua vaahtoa. Nosta kattila hellalta ja jatka vatkaamista kunnes vaahto on jäähtynyt.
3. Vaahdota vaniljakastike niin kovaksi vaahdoksi kuin mahdollista ja kaada sekaan likööri ja toinen vaahto. Sekoita hyvin ja jäädytä välillä sekoittaen. Tarjoa lisäksi glögimehusta keitettyä siirappia.

-KG 7/2010-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti